Ett sista årsmöte…

…med undertecknad som ordförande. Det som var tänkt som fem år har blivit till nio och nu är det dags att ”kliva av”. Jag är tacksam över att ha haft ert förtroende under dessa år. Det har varit betydligt mer trevligt än betungande. Givetvis ett extra tack till er som suttit i styrelsen dessa år, i synnerhet till Olle N. som gjort så mycket mer än ”bara” varit sekreterare, men som nu också känner att det är dags att lämna över stafettpinnen. Se´n är det ju alla ni jag känt under min uppväxt och nu återknutit kontakten med och alla nya som kommit till ön under de år jag mest var med familjen ute på den ”ensliga” Oppholmen. Men nu är det dags att bli ”ansvarslös” igen.

Helt kommer ni nog inte slippa mig då den nya styrelsen (den som valberedningen föreslagit) bett mig fortsätta med hemsidan under överskådlig tid framöver. 

Helt säkert hur det kommer se ut framöver går ju inte att säga förrän efter årsmötet, den 3 augusti kl. 10:00. Men vi i styrelsen tycker att valberedningen gjort ett gediget jobb och fått fram ett väldigt bra förslag till ny styrelse.

Klicka på bilden för dagordningen, där även valberedningens förslag finns.

Bra att få en föryngring med gedigna kunskaper inom bygg genom Karl (som varit adjungerad under året som gått). Se´n en rutinerad styrelseräv i Björn, som kan tänka sig sekreterarrollen. Det vi fortfarande saknar är en kvinna (eller kvinnor) i styrelsen, vi får hoppas på det till kommande år… Vi söker därför efter en kvinna som som kan tänka sig vara en del av valberedningen. Det kanske är svårt för oss gubbar att locka….

Som ni ser i dagordningen finns även ett förslag till upprustning av vänthuset och för att kunna förbereda er lite finns det en skiss över hur det är tänkt från förslagsställarna:

 

Klicka på bilden för idéskiss

Som jag skrivit i tidigare inlägg har det inte hänt så mycket under året som gått, men här kan ni även se verksamhetsberättelsen:

Verksamhetsberättelse 23-24

Har ni några förslag eller frågor, skicka dem gärna till bryggpost@sodrastavsuddabrygga.se eller via kontaktsidan i god tid så vi, vid behov, kan förbereda inför mötet.

 

Vi ses väl den 3 augusti?!

/Håkan