Ny energi

Att rotation i styrelser oftast är av godo är bara att konstatera. Den nya styrelsen har gått in i uppdraget med full energi. Apropå det, här är en länk till årsmötesprotokollet som lagts in under ”Dokument”

Ny badstege är på plats liksom ett stadigt handtag vid trappan upp i vänthuset.

Processen med breddningen av gästbryggan går vidare och de första kontakterna med kommunen om ev. bygglov, etc. är tagna, allt för att kunna ha så kompletta underlag som möjligt färdiga för att kunna söka bidrag från Regionen. 

Vid årsmötet tillsattes en ”stövelgrupp” som skulle ta fram hur vänthuset skulle kunna fräschas upp. Det låter enklare än vad det faktiskt är. Förutom att det ska bli mer trivsamt måste det vara lättstädat, finnas plats för stövlar, tidningar, bokhylla, m.m. Se´n är vi ju några gamla stofiler som också vill bevara en del av det gamla, av rent nostalgiska skäl. Gruppen har nu lämnat in sitt förslag till styrelsen för ev. justeringar och om det ligger inom ramarna för årsmötets beslut, funkar ekonomiskt, m.m. Styrelsen kommer att återkomma med lösning och genomförandeplan. Vi vill gärna i samband med detta påminna om stövelreglementet. Se´n kan det vara dags att komplettera denna lilla betraktelse: https://www.sodrastavsuddabrygga.se/2022/05/12/tankar-och-information/ 

 

Det finns även en del annat som dryftas i styrelsen som jag hoppas kunna återkomma till längre fram.

För övrigt…

…kan jag meddela att, enligt hemsidans utsände reporter Olle, grovsopsfestivalen avlöpte under lugna och städade förhållanden och att Obelix kunde lämna bryggan i godan ro.

…och avslutningsvis…

…la Möja Båttaxi precis ut sin höstturlista.

W-bolaget har sin vana trogen försvårat att snabbt hitta tidtabeller. Man måste tydligen gå via en extern sida för att hitta pdf för utskrift

Men klickar du på bilden bör du hamna rätt.

…allra sist vill jag också nämna att det regnade tämligen ordentligt i förra veckan och att vattenståndet varierat en del. Det kan alltså vara läge att kolla till båtar, m.m.

 

 

Hösthälsningar / Håkan